Chronos Kiadó

2016. június 03. 12:48 - Chronos Kft.

A Chronos Kiadó 1993 óta nyújt alternatívát az igényességre törekvő Vásárlók, illetve hűséges Partnerei számára. A Chronos naptárak tervezése saját grafikai stúdiónkban készül. Agendáink kivitelezését olaszországi Partnerünk világszínvonalú gépparkjára és szaktudására bízzuk.

Az asztali illetve egyedi megrendelésű fali naptárainkat hazai nyomdákban, illetve saját kötészeti üzemünkben készíttetjük el.

Törekszünk arra, hogy folyamatosan frissítsük naptártípusainkat, valamint borítóanyag és színválasztékunkat, igényt teremtve, nem csupán kiszolgálva azokat. Termékeink kiegyensúlyozottan kiváló minősége, esztétikus megjelenése, valamint széles választéka magáért beszél.

Kínálatunkban továbbra is megtalálhatóak a kizárólagos forgalmazásunkban álló Nazarenogabrielli, illetve Tavecchi márkák exkluzív bőr és kiegészítő termékei, melyek előzetes egyeztetés alapján kaphatóak kiadónknál, valamint a mindenkori készlet erejéig márkaboltunkban.

Változatlan sikernek örvendenek a forgalmazásunkban megjelenő jegyzetfüzetek és kiegészítő termékek, melyek között megtalálhatóak a következő sorozatok: IVORY, Lanybook, Appeel, Castelli.

chronos_profil.jpg

 

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

 

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

Chronos Márkabolt facebook oldal

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chronos.blog.hu/api/trackback/id/tr888762646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása