285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda

2016. július 29. 10:31 - Chronos Kft.

chronos_285_prestige_xl.jpg

 

A 285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda a Chronos Kiadó egyik első naptártípusa, 1993-óta szerepel kínálatunkban. 210x260mm, csonka A/4 méretű, így állítva is befér a szabvány aktatáskákba. 144 oldalas terjedelme miatt nem éri el az 1cm-es vastagságot, 70grammos chamois offsetpapír lapjai eleganciát sugároznak, mindemellett elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.

Beltartalom:

A 285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév és a következő év összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az évek gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, a Hold kelte-nyugta, valamint a Nap kelte-nyugta időpontjaival. Ezt követően egy éves áttekintésű, heti bontású projekt/szabadság előtervező kapott helyet, majd egy éves áttekintésű, napokra bontott összesítő naptár, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. A következő oldalpáron néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám, ünnepnapok), valamint a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, és az európai nagyvárosok távolság táblázata látható.

A fentiek után kezdődik a naptár lényegi része, a negyed órás beosztású heti agenda. A hét napjai hétfőtől szombatig 8-20 óráig negyed órás felosztást kaptak, a vasárnap pedig kötetlen bejegyzéseknek ad helyet. A jobb oldalon látható egy speditőrnaptár jellegű összesítő, melyen az előző és a következő hónap is megtekinthető a tárgyhó mellett, természetesen az aktuális hét ki van emelve. Szintén ezen az oldalon került elhelyezésre egy pro memoria rész a dátumtól független jegyzetek számára. Az egyes napok magyarul, angolul és németül is fel vannak tüntetve. A névnapok és ünnepnapok mellett láthatóak a nemzetközi ünnepnapok, a Hold negyedek, az évből eltelt és hátralevő napok száma is. A hét számozás az oldalpár jobb oldalán és a letéphető perforált sarokrészen is fel van tüntetve, emellett egy jelzőszalag is segíti a precíz naptárvezetést.

Az utolsó naptárlapot követően a következő év első hat hetének előjegyzési naptára szerepel, naponta 6 sornyi jegyzetrésszel, egy kártyanaptár jellegű összesítővel, valamint egy nem datált jegyzetrubrikával. Tovább lapozva a tárgyévet követő év havi bontású, napi kiosztású összesítő naptára ad lehetőséget rövid jegyzet rubrikákkal egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Ezt követően további 3 év(!) előjegyzési naptára ad lehetőséget a hosszú távú tervek ütemezésére. A fentieket követő oldalakon megtalálható egy havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő a pénzügyek vezetésére, egy ABC szerint rendezett névnap összesítő, mely az MTA Magyar Nyelvtudományi intézettel közösen, annak lektorálásával készült, és a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett neveket is tartalmazza, a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála, valamint egy praktikus telefonjegyzék, mely a legfontosabb elérhetőségek számára biztosítja a helyet.

chronos_285_prestige_xl_2.jpg

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda első kiadás: 1993, 210x260mm, csonka A/4 méretű, 144 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév és a következő év összesítő, tárgyév összefoglalása névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, a Hold kelte-nyugta, Nap kelte-nyugta, éves áttekintésű, heti bontású projekt/szabadság előtervező, éves áttekintésű, napokra bontott összesítő naptár, rövid jegyzet rubrikákkal, néhány ország jellemző adatai,  magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, negyed órás beosztású heti agenda, hétfőtől szombatig 8-20 óráig negyed órás felosztás, vasárnap kötetlen bejegyzés  hely, speditőrnaptár jellegű összesítő, pro memoria rész jegyzetek számára, magyar, angol, német, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, Hold negyedek, évből eltelt és hátralevő napok száma,  hét számozás, letéphető perforált sarok, jelzőszalag, következő év első hat hetének előjegyzési naptára, kártyanaptár jellegű összesítő, tárgyévet követő év havi bontású, napi kiosztású összesítő naptára, további 3 év(!) előjegyzési naptára, havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő, ABC szerint rendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett nevek, fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála,  telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chronos.blog.hu/api/trackback/id/tr688921478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása