292 Daily A/5 méretű napi agenda

2016. július 29. 10:51 - Chronos Kft.

 

A 292 Daily A/5 méretű napi agenda 1999-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. Félbehajtott írólapnyi, A/5-ös méretével (145x205mm) könnyen kezelhető, még a legtöbb női táska is gond nélkül elnyeli. A naptár 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek. A határidőnapló terjedelme 352 oldal. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.

 

Beltartalom:

A 292 Daily A/5 méretű napi agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az év gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal és a holdfázisokkal. Ezt követően egy fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

Ezeket követően a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata látható, majd egy éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat segíti a pénzügyek követhetőségét.

A fentiek után kezdődik a 292 Daily A/5 méretű napi agenda lényegi része, a napi beosztású naptárrész. Hétfőtől péntekig a napok önálló oldalon szerepelnek, a szombat és a vasárnap közös oldalt kaptak. Az egyes napok magyarul, angolul, németül és franciául is fel vannak tüntetve. Az aktuális névnapokon túl láthatóak az esetleges ünnepnapok, a nemzetközi ünnepnapok, az évből eltelt és hátralevő napok száma, valamint a hét számozása. Az oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel egy havi áttekintő segíti a tervezést, melyen ki van emelve a tárgyhét, azon belül pedig az aktuális napok.  Az oldal felső részén 8-19 óráig fél órás beosztású programtervező, míg a lap alsó felén kötetlen jegyzetelési lehetőség kínál helyet a napi teendők rögzítésére. 

A naptárrészt követően a következő év összefoglalása látható fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptárként, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Helyet kaptak még a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála is. A fentieket követően egy praktikus telefonjegyzék ad helyet a legfontosabb elérhetőségek megőrzésének.

 

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

292 Daily A/5 méretű napi agenda első kiadás: 1999, A/5 méret, 145x205mm, 70grammos chamois offsetpapír, 352 oldal, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév összesítő, tárgyév összefoglalása névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikák, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázat, éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat, napi beosztású naptárrész, hétfőtől péntekig a napok önálló oldalon, szombat vasárnap közös oldalon, magyar, angol, német, francia, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, évből eltelt és hátralevő napok száma, hét számozása, speditőr naptár jelleggel havi áttekintő, 8-19 óráig fél órás beosztás, kötetlen jegyzetelési lehetőség, következő év összefoglalása, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező rövid jegyzet rubrikákkal, fontosabb mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chronos.blog.hu/api/trackback/id/tr28921524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása