298 Diary - B/5 méretű tárgyalási napló

2016. szeptember 19. 14:45 - Chronos Kft.

 

A 298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló 2017 óta színesíti a Chronos Kiadó kínálatát. B/5-ös méretű, (172 x 240mm) de 116 oldalas terjedelmű, így keskenysége miatt mégis filigrán megjelenésű. 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a napló jól viseli a mindennapos használatot. A felhasználást segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag is.

Beltartalom:

A 298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a tárgyalási napló visszajuttatását. Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naplóra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza, valamint a feljegyzések könnyebb kezelhetőségét segítő bianco tartalomjegyzék, mely külön rubrikát biztosítva a téma címének és a vonatkozó oldalszámnak.

A következő oldalon egy fél éves bontású, napokra leosztott név és ünnepnap összesítő előtervező naptár kapott helyet öröknaptár jelleggel.

A fenti 4 oldalnyi információs oldalt követően indul a tárgyalási napló jegyzetek, feljegyzések számára helyet kínáló része. Minden oldal jobb felső sarkában található egy szürkével kiemelt rész az egyéni oldalszámozás részére. Az egyes lapok fejlécén a dátum, címszó vagy téma számára fenntartott kiemelt rész foglal helyet. Ezek alatt segédvonalak könnyítik meg a jegyzetelést. A felső sor felett, illetve a legalsó sor alatt található segédpontokkal könnyen húzható szabályos függőleges vonal, akár négyzethálóssá is alakítható az oldal. 96 oldalnyi kötetlen jegyzetelésre, feljegyzésre helyet biztosító oldalt követően egy 16 oldalas betűrendes telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló első kiadás: 2017, B/5 méret, 172 x 240mm, 116 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, bianco tartalomjegyzék, fél éves bontású, napokra leosztott név és ünnepnap összesítő előtervező naptár öröknaptár jelleggel, 4 oldalnyi információs oldal, tárgyalási napló, egyéni oldalszámozás, dátum, címszó, téma, segédvonalak, jegyzet, segédpontok, négyzethálóssá alakítható, 96 oldal jegyzet, 16 oldalas betűrendes telefonjegyzék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chronos.blog.hu/api/trackback/id/tr8811724285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása