A CHRONOS Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik!

2017. május 12. 15:07 - Chronos Kft.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a CHRONOS Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

 

A CHRONOS Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a CHRONOS Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

chronos_bisnode_naptar.jpg

 

 

A termékeinket webáruházunkban vagy márkaboltunkban lehet vásárolni a mindenkori készletünk erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

Szólj hozzá!

A Chronos Kiadó által forgalmazott exclusive jegyzetfüzetek

2016. szeptember 19. 16:02 - Chronos Kft.

A Chronos Nyomdai Kiadó és Kereskedelmi Kft kiemelkedően széles naptár választékán felül exclusive jegyzetfüzetek forgalmazásával is próbál igényt teremteni, nem csupán kiszolgálni azokat. Pillanatnyilag 4 al márkára oszthatóak jegyzetfüzeteink, melyek más-más irányvonalat képviselnek az igényességre törekvő Vásárlóink számára.

Az Appeel termékcsalád 2015 óta érhető el kínálatunkban, melynek különlegessége, hogy az alma felhasználás során visszamaradó anyagokból szabadalmazott eljárással készít FSC tanúsítvánnyal is ellátott almapapírt, illetve alma műbőrt. Az így létrejövő teljes mértékben környezetbarát, megújuló forrásból származó alapanyagokból születnek az Appeel termékek, melyek között többféle jegyzetfüzet is megtalálható, emellett mappák, pénztárcák és különféle kiegészítő termékek is színesítik a palettát.

appeel_profilkep.jpg

 

A Chronos Kiadó partnerének, a Castelli család vállalkozásának 50. évfordulója alkalmából létrehozta a különleges "Black & Gold" jegyzetfüzet kollekciót, melyen a puha tapintású, matt felületű tucson műbőr, a vakdombor emblémázás és az arany fólia erőteljes kontrasztja valamint pazar eleganciája találkozik, hogy lenyűgözhesse szemlélőit. A naplók A/5 (13x21cm) méretben készülnek, 240 oldalas beltartalommal, fekete színű leszorító gumipánttal és tolltartóval, fekete jelzőszalaggal, fekete előzékkel, a hátsó borító belső oldalán fekete tartózsebbel, elefántcsont színű papírral, szürke nyomással. A noteszek a borító díszítettségéhez igazodva arany vagy fekete élmetszést kapnak.

 

castelli_1.jpg

castelli_boritek.jpg

 

Az évfordulós jegyzetfüzetek négy féle motívummal választhatóak, BaroqueHoneycomb, Stripes, illetve Art deco fantázianeveken. Mindegyik mintához három féle stílus tartozik, a "Black" csak a vakdombor emblémázás diszkrét játékát adja a borítóanyagnak, a "Gold" az arany fólia csillogásával és erőteljes kontrasztjával kápráztat, míg a "Black&Gold" változat az előző kettő letisztult elegyét kínálja a visszafogott ragyogás jegyében.

 

castelli_display.jpg

 

Igény esetén a termékekhez elegáns díszdoboz is rendelhető.

castelli-diszdoboz.jpg

castelli-italy.jpg

 

 

Szintén a Chronos Kiadó kínálatát színesíti 2009 óta az IVORY jegyzetfüzet sorozat, melynek elnevezése az FSC tanúsítvánnyal ellátott, különleges, elefántcsont színű papírra utal, ami nem csak eleganciát kölcsönöz a termékeknek, de a szemnek is pihentetőbb ilyen felületre pillantani írás közben. Az IVORY jegyzetfüzetek 7 méretben, 8 különböző belső kialakítással, 57 borító típussal, 8 féle anyagból, 419 standard színváltozatban készülnek.

Ha csak egyetlen méretet vennénk figyelembe, egyetlen belső kialakítással, abban az esetben is 23.883 féle variáció közül választhatnánk. Ezután érdemes visszaolvasni, hiszen nem egyetlen méretben és beltartalommal készül ez a különleges jegyzetfüzet sorozat! Több, mint 1.000.000. féle variációs lehetőség áll Ügyfeleink rendelkezésére!

Mindezeken felül további lehetőséget nyújt a céges megrendelők részére a B2B sorozat, melyek arculatra szabhatóan kínálják a jegyzetfüzeteket, noteszeket, mappákat.

 

 

2011 óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában a Lanybook kollekció, mely mind az egyéni, mind a céges vásárlók részére pazar lehetőségeket kínál az önkifejezésre. Mindez nem csupán a jó ízlés, hanem a környezettudatosság képviseletében is.

 

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

 

 

 

Szólj hozzá!

298 Diary - B/5 méretű tárgyalási napló

2016. szeptember 19. 14:45 - Chronos Kft.

 

A 298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló 2017 óta színesíti a Chronos Kiadó kínálatát. B/5-ös méretű, (172 x 240mm) de 116 oldalas terjedelmű, így keskenysége miatt mégis filigrán megjelenésű. 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a napló jól viseli a mindennapos használatot. A felhasználást segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag is.

Beltartalom:

A 298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a tárgyalási napló visszajuttatását. Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naplóra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza, valamint a feljegyzések könnyebb kezelhetőségét segítő bianco tartalomjegyzék, mely külön rubrikát biztosítva a téma címének és a vonatkozó oldalszámnak.

A következő oldalon egy fél éves bontású, napokra leosztott név és ünnepnap összesítő előtervező naptár kapott helyet öröknaptár jelleggel.

A fenti 4 oldalnyi információs oldalt követően indul a tárgyalási napló jegyzetek, feljegyzések számára helyet kínáló része. Minden oldal jobb felső sarkában található egy szürkével kiemelt rész az egyéni oldalszámozás részére. Az egyes lapok fejlécén a dátum, címszó vagy téma számára fenntartott kiemelt rész foglal helyet. Ezek alatt segédvonalak könnyítik meg a jegyzetelést. A felső sor felett, illetve a legalsó sor alatt található segédpontokkal könnyen húzható szabályos függőleges vonal, akár négyzethálóssá is alakítható az oldal. 96 oldalnyi kötetlen jegyzetelésre, feljegyzésre helyet biztosító oldalt követően egy 16 oldalas betűrendes telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

298 Diary B/5 méretű tárgyalási napló első kiadás: 2017, B/5 méret, 172 x 240mm, 116 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, bianco tartalomjegyzék, fél éves bontású, napokra leosztott név és ünnepnap összesítő előtervező naptár öröknaptár jelleggel, 4 oldalnyi információs oldal, tárgyalási napló, egyéni oldalszámozás, dátum, címszó, téma, segédvonalak, jegyzet, segédpontok, négyzethálóssá alakítható, 96 oldal jegyzet, 16 oldalas betűrendes telefonjegyzék

Szólj hozzá!

486 Diary A/5 tárgyalási napló

2016. július 29. 10:56 - Chronos Kft.

 

A 486 Diary A/5 tárgyalási napló 2009-óta elérhető kínálatunkban. Félbehajtott írólapnyi, A/5-ös méretével (145x205mm) könnyen kezelhető, észrevétlenül kíséri tulajdonosát akár egy táskában is. 70 grammos fehér offset lapjai 160 oldalnyi jegyzetelési lehetőséget biztosítanak. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a napló jól bírja a minden napos használatot. A tárgyalási napló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.
A vonalas jegyzetrészt követően egy betűrendes telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet. Egyeztetést követően többféle borítóanyagból készülhet a napló, természetesen akár egyediesítéssel együtt.

 

486-image-vj.jpg

486-vegyes-vj.jpg

 

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

486 Diary A/5 tárgyalási napló első kiadás: 2009, A/5 méret, 145x205mm, 70 grammos fehér offset papír, 160 oldal, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, vonalas jegyzetrész, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

297 Diary L B/5 méretű tárgyalási napló öröknaptárral

2016. július 29. 10:54 - Chronos Kft.

 

A 297 Diary L B/5 méretű tárgyalási napló öröknaptárral 2010 óta színesíti a Chronos Kiadó kínálatát. B/5-ös méretű, (172 x 240mm) de 144 oldalas terjedelmű, így keskenysége miatt mégis filigrán megjelenésű. 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a napló jól viseli a mindennapos használatot. A felhasználást segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag is.

 

 

Beltartalom:

297 Diary L B/5 méretű tárgyalási napló és öröknaptár első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a tárgyalási napló visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naplóra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a feljegyzések könnyebb kezelhetőségét segítő bianco tartalomjegyzék fogad bennünket külön rubrikát biztosítva a téma címének és a vonatkozó oldalszámnak. A következő oldalon egy éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Mindez örök naptár jelleggel, így bármikor felhasználható évtől függetlenül.

A következő oldalpáron egy éves áttekintésű név és ünnepnap összesítő segíti a tervezést, szintén öröknaptár jelleggel. Tovább lapozva fél éves áttekintésű, havi bontású szabadság, vagy projekt előtervező táblázat található.

A fentieket követően indul a tárgyalási napló jegyzetek, feljegyzések számára helyet kínáló része. Minden oldal jobb felső sarkában található egy szürkével kiemelt rész az egyéni oldalszámozás részére. Az egyes lapok fejlécén a dátum, címszó vagy téma számára fenntartott kiemelt rész foglal helyet. Ezek alatt segédvonalak könnyítik meg a jegyzetelést. A felső sor felett, illetve a legalsó sor alatt található segédpontokkal könnyen húzható szabályos függőleges vonal, akár négyzethálóssá is alakítható az oldal. 117 oldalnyi kötetlen jegyzetelésre, feljegyzésre helyet biztosító oldalt követően egy betűrendes telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

297 Diary L B/5 méretű tárgyalási napló öröknaptárral első kiadás: 2010, B/5 méret, 172 x 240mm, 144 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, bianco tartalomjegyzék, egy éves bontású, napokra leosztott előtervező öröknaptár, éves áttekintésű név és ünnepnap összesítő, fél éves áttekintésű, havi bontású szabadság / projekt előtervező, tárgyalási napló, egyéni oldalszámozás, segédvonalak, segédpontok, négyzethálóssá alakítható, 117 oldal jegyzet, telefonjegyzék. 

Szólj hozzá!

286 Duplo A/5 méretű kombinált heti agenda és tárgyalási napló

2016. július 29. 10:52 - Chronos Kft.

chronos_286_duplo_kombinalt_heti_agenda_targyalasi_naplo2.jpg

 

A 286 Duplo A/5 méretű kombinált heti agenda és tárgyalási napló 1996-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. Félbehajtott írólapnyi, A/5-ös méretével (145x205mm) könnyen kezelhető, még a legtöbb női táska is gond nélkül elnyeli. A naptárrész 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek. Az agenda különlegessége, a tárgyalási napló rész a papír színével is elkülönül 70 grammos fehér offset lapjaival. A határidőnapló terjedelme 304 oldal, melyből 160 oldal a tárgyalási napló. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a dupla jelzőszalag, mely lehetővé teszi a naptárrész és a naplórész önálló vezetését.

chronos_286_duplo_kombinalt_heti_agenda_targyalasi_naplo5.jpg

Beltartalom:

A 286 Duplo A/5 méretű kombinált heti agenda és tárgyalási napló első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az év gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal és a holdfázisokkal. Ezt követően egy fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

Ezeket követően a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata látható, majd a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála.

chronos_286_duplo_kombinalt_heti_agenda_targyalasi_naplo3.jpg

A fentieket követően kezdődik a 286 Duplo A/5 méretű kombinált heti agenda és tárgyalási napló lényegi része, a heti beosztású naptár. A bal oldalon hétfőtől szerdáig, a jobb oldalon csütörtöktől vasárnapig szerepelnek a hét napjai. A hétköznapok 8-20 óráig órás beosztást kaptak, a szombat illetve a vasárnap kisebb jegyzetrésszel rendelkezik. Egy külön pro memoria rész kínál lehetőséget az időponttól független, kötetlen bejegyzésre. A napok magyarul, angolul, németül illetve franciául is fel vannak tüntetve, ezeken felül szerepel az évből eltelt és hátralevő napok száma, az aktuális névnapok és az esetleges ünnepnap. A jobb oldal alján megtalálható egy speditőr naptár jellegű összesítő a tárgyhó és a következő hónap feltüntetésével, kiemelve az adott hetet. A hét száma megtalálható az oldalpár felső részén, valamint a sarokperforálás mentén letéphető sarokrészen, mely könnyebbé teszi a határidőnapló használatát.

 

chronos_286_duplo_kombinalt_heti_agenda_targyalasi_naplo.jpg

 

A naptárrészt követő oldalakon helyet kapott a következő év fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére; egy éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat; egy ABC szerint rendezett névnap összesítő, mely az MTA Magyar Nyelvtudományi intézettel közösen, annak lektorálásával készült, és a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett neveket is tartalmazza. Ezt követően a következő év gyors áttekintését segítő kártyanaptár jellegű összesítő látható. A továbbiakban kezdődik 160 oldalnyi jegyzetrész, melyhez külön jelzőszalag is tartozik, továbbá sarokperforálás is segíti a kezelhetőséget. A jegyzetrész végén egy telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet.

chronos_286_duplo_kombinalt_heti_agenda_targyalasi_naplo4.jpg

 

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

286 Duplo A/5 méretű kombinált heti agenda és tárgyalási napló első kiadás: 1996, A/5 méret, 145x205mm, naptár rész 70grammos chamois offsetpapír, tárgyalási napló rész 70 grammos fehér offset papír, összesen 304 oldal, ebből 160 oldal tárgyalási napló, cérnafűzés, sarokperforálás, dupla jelzőszalag, tárgyév összesítő, kártyanaptár, tárgyév összefoglalása, névnapok, ünnepnapok, holdfázisok, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikák, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála, heti beosztású naptár, hétköznapok 8-20 óráig órás beosztással, pro memoria rész, magyar, angol, német, francia, évből eltelt és hátralevő napok száma, aktuális névnapok, ünnepnap, speditőr naptár jellegű összesítő, tárgyhó és következő hónap, hét száma, sarokperforálás, következő év fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat, ABC szerint rendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett nevek, következő év kártyanaptár, 160 oldal jegyzetrész, külön jelzőszalag, sarokperforálás, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

292 Daily A/5 méretű napi agenda

2016. július 29. 10:51 - Chronos Kft.

 

A 292 Daily A/5 méretű napi agenda 1999-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. Félbehajtott írólapnyi, A/5-ös méretével (145x205mm) könnyen kezelhető, még a legtöbb női táska is gond nélkül elnyeli. A naptár 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek. A határidőnapló terjedelme 352 oldal. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.

 

Beltartalom:

A 292 Daily A/5 méretű napi agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az év gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal és a holdfázisokkal. Ezt követően egy fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

Ezeket követően a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata látható, majd egy éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat segíti a pénzügyek követhetőségét.

A fentiek után kezdődik a 292 Daily A/5 méretű napi agenda lényegi része, a napi beosztású naptárrész. Hétfőtől péntekig a napok önálló oldalon szerepelnek, a szombat és a vasárnap közös oldalt kaptak. Az egyes napok magyarul, angolul, németül és franciául is fel vannak tüntetve. Az aktuális névnapokon túl láthatóak az esetleges ünnepnapok, a nemzetközi ünnepnapok, az évből eltelt és hátralevő napok száma, valamint a hét számozása. Az oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel egy havi áttekintő segíti a tervezést, melyen ki van emelve a tárgyhét, azon belül pedig az aktuális napok.  Az oldal felső részén 8-19 óráig fél órás beosztású programtervező, míg a lap alsó felén kötetlen jegyzetelési lehetőség kínál helyet a napi teendők rögzítésére. 

A naptárrészt követően a következő év összefoglalása látható fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptárként, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Helyet kaptak még a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála is. A fentieket követően egy praktikus telefonjegyzék ad helyet a legfontosabb elérhetőségek megőrzésének.

 

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

292 Daily A/5 méretű napi agenda első kiadás: 1999, A/5 méret, 145x205mm, 70grammos chamois offsetpapír, 352 oldal, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév összesítő, tárgyév összefoglalása névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikák, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázat, éves áttekintésű, havi bontású kiadás-bevétel vezető táblázat, napi beosztású naptárrész, hétfőtől péntekig a napok önálló oldalon, szombat vasárnap közös oldalon, magyar, angol, német, francia, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, évből eltelt és hátralevő napok száma, hét számozása, speditőr naptár jelleggel havi áttekintő, 8-19 óráig fél órás beosztás, kötetlen jegyzetelési lehetőség, következő év összefoglalása, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező rövid jegyzet rubrikákkal, fontosabb mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

290 Week & Day B/5 méretű kombinált heti és napi agenda

2016. július 29. 10:48 - Chronos Kft.

chronos_290_week_day_heti_napi_agenda_2.jpg

 

A 290 Week & Day B/5 méretű kombinált heti és napi agenda 1997-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. A különleges kivitelű naptár az Európai Unióban levédett szabadalmú eljárással egyesít két naptárat, egy napi és egy heti agendát. B/5 méretű (172x240mm), 344 oldal terjedelmű, 80grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a dupla jelzőszalag, mely lehetővé teszi a két naptárrész önálló vezetését.

Beltartalom:

A 290 Week & Day B/5 méretű kombinált heti és napi agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az év gyors áttekinthetőségének érdekében, majd a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal holdfázisokkal, a Hold kelte-nyugta, valamint a Nap kelte-nyugta időpontjaival. Tovább lapozva egy ABC szerint rendezett névnap összesítő kapott helyet, mely az MTA Magyar Nyelvtudományi Intézettel közösen, annak lektorálásával készült, és a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett neveket is tartalmazza. Ezek után egy éves áttekintésű, heti bontású projekt / szabadság előtervező, majd egy fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Megtalálható még a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata, illetve egy fontosabb mértékegységeket és azok átváltásait, a nemzetközi papírméreteket és a Celsius/Fahrenheit átváltási skálát tartalmazó táblázat.

A fentieket követően kezdődik a 290 Week & Day B/5 méretű kombinált heti és napi agenda lényegi része, a különleges kivitelű egyesített heti és napi naptárrész. A határidőnapló középen vízszintesen ketté van osztva, a kiegyensúlyozott vastagság érdekében egyik héten alul, másik héten felül elhelyezett, a naptár felét kitevő plusz lapokkal.

chronos_290_week_day_heti_napi_agenda_3.jpg

A kivitelezés lényege, hogy egyszerre át lehet látni a teljes hetet, mint egy heti agendában, mindemellett külön lehet lapozni az egyes napokat nagyobb jegyzetelési lehetőséggel, akárcsak egy napi agendában.

chronos_290_week_day_heti_napi_agenda_1.jpg

 

A napi agenda rész felosztása: hétfőtől péntekig minden nap teljes oldalt kapott, a szombat és a vasárnap azonos oldalon szerepel. Minden oldalhoz önálló jegyzetrész tartozik, az egyes napok magyarul, angolul, németül és oroszul is fel vannak tüntetve. Ezeken felül szerepelnek az aktuális név és ünnepnapok, a nemzetközi ünnepnapok, a holdfázisok, a hét számozás, illetve az évből eltelt és hátralevő napok száma.

A napi és a heti naptárrészt elválasztó sávon egy havi összesítő naptár látható a tárgyhét kiemelésével, a bal és jobbkezes felhasználókra gondolva mindkét oldalon feltüntetésre került a hónap illetve a hét számozás.

A heti naptárrész felosztása: hétfőtől péntekig azonos méretű oszlopokban 8-20 óráig órás beosztásban szereplő napok, a szombat és a vasárnap közös oszlopban szerepel órás felosztás nélkül. Az egyes napok magyarul, angolul, németül és oroszul is fel vannak tüntetve. Ezeken felül szerepelnek az aktuális név és ünnepnapok, a holdfázisok, illetve az évből eltelt és hátralevő napok száma. A heti bontású felület halvány szürke alaptónust kapott, hogy optikailag jobban elkülönüljön a napi felosztású résztől.

A naptár kialakítása miatt nem kapott sarokperforálást, helyette eltérő színű, dupla jelzőszalag segíti a határidőnapló vezetését.

A különleges kivitelű heti és napi naptárrészt követően megtalálható a következő év éves áttekintésű, havi bontású, napokra leosztott előtervező naptára rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. A néhány ország jellemző adatait a legfontosabb közérdekű telefonszámokat, valamint néhány magyar település távhívószámát tartalmazó oldalt követően egy praktikus telefonjegyzék kínál helyet a lényeges telefonszámok megőrzésére.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

290 Week & Day B/5 méretű kombinált heti és napi agenda első kiadás: 1997, Európai Unióban levédett szabadalmú eljárással, egyesít két naptárat, napi és egy heti agenda, B/5 méret, 172x240mm, 344 oldal, 80grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, dupla jelzőszalag, tárgyév összesítő, kártyanaptár, tárgyév összefoglalása névnapokkal, ünnepnapokkal holdfázisokkal, Hold kelte-nyugta, Nap kelte-nyugta,  ABC szerint rendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett nevek, éves áttekintésű, heti bontású projekt / szabadság előtervező, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár rövid jegyzet rubrikákkal, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, fontosabb mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála, egyesített heti és napi naptár, egyszerre át lehet látni a teljes hetet, külön lehet lapozni az egyes napokat,  napi agenda, hétfőtől péntekig minden nap teljes oldal, szombat és a vasárnap azonos oldalon, jegyzetrész, magyar, angol, német, orosz, aktuális név és ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, holdfázis, hét számozás, évből eltelt és hátralevő napok száma, napi és heti naptárrészt elválasztó sávon havi összesítő naptár tárgyhét kiemelés, hónap illetve hét számozás, heti naptárrész, hétfőtől péntekig azonos méretű oszlopok, 8-20 óráig órás beosztás, szombat - vasárnap közös oszlopban, magyar, angol, német, orosz,  aktuális név és ünnepnapok, holdfázisok, évből eltelt és hátralevő napok száma, dupla jelzőszalag, heti és napi naptárrész, következő év éves áttekintésű, havi bontású, napokra leosztott előtervező naptár,  jegyzet rubrikák, néhány ország jellemző adatai, legfontosabb közérdekű telefonszámok, néhány magyar település távhívószám, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

295 Prestige L B/5 méretű fél órás beosztású heti agenda

2016. július 29. 10:32 - Chronos Kft.

chronos_295_prestige_l_heti_agenda.jpg

 

A 295 Prestige L B/5 méretű fél órás beosztású heti agenda 2001-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. B/5-ös méretű, (172 x 240mm) de 144 oldalas terjedelmű, így keskenysége miatt mégis filigrán megjelenésű. 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló mindennapi felhasználását segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag is.

chronos_295_prestige_l_heti_agenda3.jpg

Beltartalom:

295 Prestige L B/5 méretű fél órás beosztású heti agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév és a következő év összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az évek gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal és a holdfázisokkal. Ezt követően egy éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. A következő oldalpáron egy fél éves áttekintéssel havi bontású szabadság, vagy projekt előtervező táblázat található. Helyet kapott egy néhány ország jellemző adatait (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám) tartalmazó lista, illetve a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata.

A fentieket követően indul a naptár lényegi része, a fél órás beosztású heti agenda, melyben a hét minden napja, így a szombat és a vasárnap is önálló, teljes értékű oszlopot kapott. Az egyes napok 8 - 20:30-ig fél órás beosztást kaptak, 8 óra előtt és 20:30 után egy sornyi kihagyással az időponttól független bejegyzések számára. Minden nap fel van tüntetve magyarul, angolul, németül, illetve franciául is. Ezeken felül megtalálhatóak az aktuális névnapok és ünnepnapok, a nemzetközi ünnepnapok, az évből eltelt és hátralevő napok száma, és a hold negyedek. Az oldalpár jobb oldalán speditőr naptár jelleggel áttekinthető a tárgyhó az aktuális hét kiemelésével, valamint az előző, illetve a következő hónap. Egy pro memoria rész ad helyet a dátumtól független rövid feljegyzéseknek. A hét számozása nem csupán a jobb felső sarokban látható, hanem a naptár vezetését segítő letéphető, perforált sarokrészen is. Szintén az agenda vezetését segíti az arany színű jelzőszalag is. 

chronos_295_prestige_l_heti_agenda4.jpg

 

A határidőnapló heti beosztású naptárrészét követően a következő év havi bontású, napi osztású előtervező naptára ad lehetőséget rövid jegyzetrubrikáival egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Tovább lapozva a tárgyévet követő év utáni további kettő év előtervező naptára biztosítja a hosszútávú tervek számára a bejegyzési helyet, tehát a tárgyévet követő három évnyi előtervező naptár áll a felhasználó rendelkezésére. A következő oldalakon látható egy éves áttekintésű, napi bontású kiadás-bevétel táblázat a pénzügyek precíz követhetősége érdekében, egy fontosabb mértékegységeket és azok átváltásait, a nemzetközi papírméreteket és a Celsius/Fahrenheit átváltási skálát tartalmazó táblázat, illetve egy ABC szerint rendezett névnap összesítő, mely az MTA Magyar Nyelvtudományi Intézettel közösen, annak lektorálásával készült, és a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett neveket is tartalmazza. Az utolsó oldalakon egy telefonjegyzék biztosítja a legfontosabb elérhetőségek számára a helyet.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

295 Prestige L B/5 méretű fél órás beosztású heti agenda, első kiadás: 2001, B/5 méretű, 172 x 240mm, 144 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév és a következő év összesítő, tárgyév összefoglalása, névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, egy éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár rövid jegyzet rubrikákkal, havi bontású szabadság / projekt előtervező, néhány ország jellemző adatai, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, fél órás beosztású heti agenda, szombat - vasárnap önálló, teljes értékű oszlop, egyes napok 8 - 20:30-ig fél órás beosztással, magyar, angol, német, francia, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, évből eltelt és hátralevő napok száma, hold negyedek, speditőr naptár jelleggel tárgyhó aktuális hét, előző illetve következő hónap, pro memoria rész dátumtól független feljegyzéseknek, hét számozás, letéphető perforált sarokrész, jelzőszalag, következő év havi bontású, napi osztású előtervező naptár, rövid jegyzetrubrikákkal, tárgyévet követő év utáni további kettő év előtervező naptára, tárgyévet követő három évnyi előtervező naptár, éves áttekintésű, napi bontású kiadás-bevétel táblázat, fontosabb mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála, ABC szerint rendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett nevek,  telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda

2016. július 29. 10:31 - Chronos Kft.

chronos_285_prestige_xl.jpg

 

A 285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda a Chronos Kiadó egyik első naptártípusa, 1993-óta szerepel kínálatunkban. 210x260mm, csonka A/4 méretű, így állítva is befér a szabvány aktatáskákba. 144 oldalas terjedelme miatt nem éri el az 1cm-es vastagságot, 70grammos chamois offsetpapír lapjai eleganciát sugároznak, mindemellett elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.

Beltartalom:

A 285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév és a következő év összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az évek gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, a Hold kelte-nyugta, valamint a Nap kelte-nyugta időpontjaival. Ezt követően egy éves áttekintésű, heti bontású projekt/szabadság előtervező kapott helyet, majd egy éves áttekintésű, napokra bontott összesítő naptár, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. A következő oldalpáron néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám, ünnepnapok), valamint a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, és az európai nagyvárosok távolság táblázata látható.

A fentiek után kezdődik a naptár lényegi része, a negyed órás beosztású heti agenda. A hét napjai hétfőtől szombatig 8-20 óráig negyed órás felosztást kaptak, a vasárnap pedig kötetlen bejegyzéseknek ad helyet. A jobb oldalon látható egy speditőrnaptár jellegű összesítő, melyen az előző és a következő hónap is megtekinthető a tárgyhó mellett, természetesen az aktuális hét ki van emelve. Szintén ezen az oldalon került elhelyezésre egy pro memoria rész a dátumtól független jegyzetek számára. Az egyes napok magyarul, angolul és németül is fel vannak tüntetve. A névnapok és ünnepnapok mellett láthatóak a nemzetközi ünnepnapok, a Hold negyedek, az évből eltelt és hátralevő napok száma is. A hét számozás az oldalpár jobb oldalán és a letéphető perforált sarokrészen is fel van tüntetve, emellett egy jelzőszalag is segíti a precíz naptárvezetést.

Az utolsó naptárlapot követően a következő év első hat hetének előjegyzési naptára szerepel, naponta 6 sornyi jegyzetrésszel, egy kártyanaptár jellegű összesítővel, valamint egy nem datált jegyzetrubrikával. Tovább lapozva a tárgyévet követő év havi bontású, napi kiosztású összesítő naptára ad lehetőséget rövid jegyzet rubrikákkal egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Ezt követően további 3 év(!) előjegyzési naptára ad lehetőséget a hosszú távú tervek ütemezésére. A fentieket követő oldalakon megtalálható egy havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő a pénzügyek vezetésére, egy ABC szerint rendezett névnap összesítő, mely az MTA Magyar Nyelvtudományi intézettel közösen, annak lektorálásával készült, és a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett neveket is tartalmazza, a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála, valamint egy praktikus telefonjegyzék, mely a legfontosabb elérhetőségek számára biztosítja a helyet.

chronos_285_prestige_xl_2.jpg

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

285 Prestige XL negyed órás beosztású heti agenda első kiadás: 1993, 210x260mm, csonka A/4 méretű, 144 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév és a következő év összesítő, tárgyév összefoglalása névnapokkal, ünnepnapokkal, holdfázisokkal, a Hold kelte-nyugta, Nap kelte-nyugta, éves áttekintésű, heti bontású projekt/szabadság előtervező, éves áttekintésű, napokra bontott összesítő naptár, rövid jegyzet rubrikákkal, néhány ország jellemző adatai,  magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, negyed órás beosztású heti agenda, hétfőtől szombatig 8-20 óráig negyed órás felosztás, vasárnap kötetlen bejegyzés  hely, speditőrnaptár jellegű összesítő, pro memoria rész jegyzetek számára, magyar, angol, német, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, Hold negyedek, évből eltelt és hátralevő napok száma,  hét számozás, letéphető perforált sarok, jelzőszalag, következő év első hat hetének előjegyzési naptára, kártyanaptár jellegű összesítő, tárgyévet követő év havi bontású, napi kiosztású összesítő naptára, további 3 év(!) előjegyzési naptára, havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő, ABC szerint rendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett nevek, fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála,  telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

384 Magnum B/5 méretű, 400 oldalas, negyed órás beosztású napi agenda (szombat vasárnap külön oldalon)

2016. július 29. 10:29 - Chronos Kft.

chronos_384_magnum_b5_napi_agenda_400_oldal_1.jpg

 

A 384 Magnum napi agenda 1993-óta szerepel a Chronos Kiadó kínálatában. B/5-ös méretével, (172 x 240mm) és 400 oldalas terjedelmével hangsúlyos megjelenésű, erőt és határozottságot sugároz. 70grammos chamois offsetpapír lapjai nem csak eleganciát sugároznak, de elefántcsont színükkel a szemnek is pihentetőbbek, mint a fehérített papírok. A könyvtest cérnafűzéssel készül, így a naptár strapabíró, év végén is egyben marad. A határidőnapló használatát segíti a sarokperforálás és a jelzőszalag.

Beltartalom:

A 384 Magnum B/5 méretű, 400 oldalas, negyed órás beosztású napi agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév és a következő év összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, az évek gyors áttekinthetőségének érdekében. Tovább lapozva a tárgyév összefoglalása látható névnapokkal, ünnepnapokkal és a holdfázisokkal. Ezt követően egy fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. A következő oldalpáron egy éves áttekintéssel havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő segíti a pénzmozgások lekövetését. Helyet kaptak még a fontosabb mértékegységek és azok átváltásai, a nemzetközi papírméretek és a Celsius/Fahrenheit átváltási skála is.

 

chronos_384_magnum_b5_napi_agenda_400_oldal_2.jpg

A fentieket követően kezdődik a 384 Magnum lényegi része, a napi agenda, melyben a szombat és a vasárnap is teljes értékű önálló oldalt kapott, ezzel is segítve a hétvégén is dolgozókat. A 8-20:45-ig negyed órás beosztású jegyzetrész elsősorban a rendezvényszervezők, éttermek, és hotelek munkatársai számára lehet hasznos. A lapok alján egy speditőr naptár jellegű összefoglaló segíti a hónap áttekintését, ezen belül ki van emelve a tárgyhét és az aktuális nap. A hónap és az egyes napok magyarul, angolul, németül, franciául és oroszul is fel vannak tüntetve, láthatóak az aktuális névnapok és az ünnepnapok, illetve a nemzetközi ünnepnapok, az évből eltelt és hátralevő napok száma, a holdfázis, illetve a hét száma. A mindennapi használat megkönnyítése érdekében jelzőszalaggal is el van látva az agenda, illetve a lapok sarkai letéphetőek a sarokperforálásnak köszönhetően, így azonnal a kívánt oldalon nyitható a határidőnapló.

 

chronos_384_magnum_b5_napi_agenda_400_oldal_3.jpg

 

A naptárrészt követő oldalakon megtalálható a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata, a következő év előtervező naptára rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére, néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám), valamint egy praktikus telefonjegyzék a legfontosabb elérhetőségek megőrzése érdekében.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

384 Magnum napi agenda első kiadás:1993, B/5, 172 x 240mm, 400 oldal, 70grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, jelzőszalag, tárgyév és a következő év összesítő, tárgyév összefoglalása, névnapok, ünnepnapok, holdfázisok, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikák, éves áttekintéssel havi bontású, napokra leosztott kiadás-bevétel összesítő, fontosabb mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit átváltási skála,  napi agenda, szombat és vasárnap is teljes értékű önálló oldal, 8-20:45-ig negyed órás beosztású jegyzetrész, lapok alján egy speditőr naptár jellegű összefoglaló, magyar, angol, német, francia, orosz, névnapok, ünnepnapok, nemzetközi ünnepnapok, évből eltelt és hátralevő napok száma, holdfázis, a hét száma. jelzőszalag, sarokperforálás, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, következő év előtervező naptára, ország jellemző adatai, telefonjegyzék

 

Szólj hozzá!

383 Eterno napi beosztású regiszterstancolt öröknaptár

2016. július 29. 10:28 - Chronos Kft.

chronos_383_eterno_oroknaptar_napi_agenda_1.jpg

 

A 383 Eterno napi beosztású, regiszterstancolt öröknaptár fantázianevű termékünk 2015-ben váltotta 283 Actuel elnevezésű regiszterstancolt napi agendánkat, melyet 1993-óta forgalmaz a Chronos Kiadó. A 383 Eterno fő paramétereiben hűen követi elődjét, változatlanul 105 x 188mm, ezzel tökéletesen illeszkedik például az orvosi köpenyzsebhez is, mely az agenda leggyakoribb felhasználóinak jellemző viselete. 70 grammos chamois offsetpapírral készült, mely nemcsak elegáns az elefántcsonthoz hasonló színével, de pihentetőbb is a szem számára, mint a fehérített papírok. A határidőnapló terjedelme továbbra is 416 oldal, melynek könnyebb felhasználását szolgálja a havi bontású regiszterstancolás, a jelzőszalag, illetve a sarokperforálás is. A cérnafűzésnek köszönhetően a naptár az év végén is egyben marad, gondosan őrizve a feljegyzéseket.

Beltartalom:

A 383 Eterno napi beosztású, regiszterstancolt öröknaptár első oldalán a található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza, ezt követően a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

A következő oldalakon fél éves bontású, napokra leosztott előtervező öröknaptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Ezeket követően egy éves összesítő öröknaptár látható a főbb névnapok és ünnepnapok feltüntetésével. Tovább lapozva a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata található meg, majd egy szabadság, vagy projektek előtervezésére szolgáló összesítő táblázat fél éves bontásban

A fentieket követően kezdődik a napi bontású öröknaptár, melynek egyszeri gyors aktualizálásához mindössze alá kell húzni a megfelelő napot a hét felsorolt napjaiból. A naptár egyik hasznos különlegessége, hogy a szombat és a vasárnap is külön oldalon kapott helyet, mely segíti a hétvégén is dolgozókat a programok tervezésében. Az egyes napok 7-től 20:30-ig fél órás beosztású rubrikákkal kínálnak helyet  a feljegyzéseknek. A lapok alján egy aktualizálható sáv ad lehetőséget a hónap speditőr naptár jellegű követésére. Az egyes napok mellett természetesen helyet kaptak az aktuális névnapok illetve a nem mozgó ünnepnapok. Minden hónap egy sorszámozott, regiszterstancolt tömbben található, a hónap elejéhez pedig egy összesített előtervező jegyzetoldal tartozik.

Az öröknaptárt követő oldalakon megtalálhatóak néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám), közérdekű telefonszámok, néhány magyar település távhívó száma, valamint egy praktikus telefonjegyzék a legfontosabb elérhetőségek megőrzése érdekében.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

383 Eterno napi beosztású, regiszterstancolt öröknaptár, 2015-ben váltotta 283 Actuel elnevezésű regiszterstancolt napi agendánkat, melyet 1993-óta forgalmaz a Chronos Kiadó. 105 x 188mm, 70 grammos chamois offsetpapír, 416 oldal, havi bontású regiszterstancolás, jelzőszalag, sarokperforálás, cérnafűzés, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező öröknaptár, rövid jegyzet rubrikák, egy éves összesítő öröknaptár, főbb névnapok, ünnepnapok, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázat, szabadság, vagy projekt előtervező összesítő táblázat fél éves bontásban,  napi bontású öröknaptár, szombat és a vasárnap is külön oldalon, egyes napok 7-től 20:30-ig fél órás beosztású rubrikákkal, lapok alján egy aktualizálható sáv, aktuális névnapok, nem mozgó ünnepnapok, minden hónap sorszámozott, regiszterstancolt tömbben, havonta összesített előtervező jegyzetoldal, néhány ország jellemző adatai, közérdekű telefonszámok, néhány magyar település távhívó száma,telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

282 Voila fekvő zsebnaptár

2016. július 29. 10:27 - Chronos Kft.

chronos_282_voila_fekvo_zsebnaptar_1.jpg

 

A 282 Voila fekvő zsebnaptár a Chronos Kiadó indulásától, 1993-tól elérhető, az egyik legsikeresebb termékünk. A naptár mérete 90 x 170mm, terjedelme 128 oldal, de a 60 grammos chamois offsetpapírnak köszönhetően vastagsága is alig haladja meg a fél centimétert. Ez a papírtípus elegáns elefántcsont színű, mely kellemesebb, pihentetőbb a szemnek, mint a fehérített papírok. A naptár cérnafűzéssel készült, ez garantálja, hogy az egész éves használat végén is egyben marad a termék, gondosan őrizve a bejegyzéseket. A sarokperforálásnak köszönhetően azonnal az aktuális oldalon nyitható az agenda, ezzel is könnyítve a használatát. 

Beltartalom:

A 282 Voila fekvő zsebnaptár első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, ez az év gyors áttekintését segíti.

A következő oldalakon fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

A fentieket követően kezdődik a zsebnaptár lényegi része, a heti beosztású naptárrész, mely a felső sorban hétfőtől péntekig, az alsó sorban pedig szombattól vasárnapig tünteti fel a napokat, a fennmaradó "pro memoria" részen pedig dátumtól független jegyzetelési lehetőséget biztosít. A hétköznapok 8-18 óráig órás beosztással adnak lehetőséget a programok feljegyzésére, 18 óra után pedig egy időponttól független sor kínál helyet egy kötetlen bejegyzésre. Az egyes oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel a tárgyhó és a következő hónap látható az aktuális hét kiemelésével. A napok magyarul, angolul és németül is fel vannak tüntetve. Ezek mellett láthatóak az aktuális névnapok, az esetleges ünnepnapok, az évből eltelt és még hátralévő napok száma, valamint a holdfázis és a hét számozás, ez utóbbi megtalálható a naptár vezetését segítő letéphető perforált sarokrészen is.

 

chronos_282_voila_fekvo_zsebnaptar_2.jpg

 

A heti beosztású naptárrészt követően a következő év előtervező naptára kapott helyet fél éves bontásban, napokra leosztva, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Ezt követően a következő év kártyanaptár jellegű, az év gyors áttekintését segítő összefoglaló rész látható. A további oldalakon helyet kapott a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata, néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám), valamint egy praktikus telefonjegyzék a legfontosabb elérhetőségek megőrzése érdekében.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

282 Voila fekvő zsebnaptár első kiadás: 1993, 90 x 170mm, 128 oldal, 60 grammos chamois offsetpapír,  cérnafűzés, sarokperforálás, tárgyév összesítő, fél éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár,  heti beosztású naptár, pro memoria rész, jegyzetelési lehetőség, hétköznapok 8-18 óráig órás beosztással, oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel a tárgyhó és a következő hónap, magyar, angol, német,  névnapok, ünnepnapok, évből eltelt és hátralévő napok száma, holdfázis, hét számozás, letéphető perforált sarokrész, heti beosztású naptár, következő év előtervező naptár fél éves bontásban,  következő év kártyanaptár, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázat, néhány ország jellemző adatai, telefonjegyzék.

Szólj hozzá!

281 Cabala álló zsebnaptár

2016. július 28. 16:40 - Chronos Kft.

 

chronos_281_cabala_allo_zsebnaptar_2.jpg

 

A 281 Cabala álló zsebnaptár egyike a Chronos Kiadó első termékeinek, 1993 óta forgalmazzuk. Mindössze 80 x 150mm-es méretével és alig több, mint fél centis vastagságával kifejezetten diszkrét, alig észrevehető társ a mindennapokban. Heti beosztása miatt összesen 128 oldalas terjedelmű, így tömege is mindössze 70 gramm. Lapjai 60grammos chamois offsetpapírból készülnek, ez az elefántcsontszínű, magas minőségű, elegáns papír a szemnek is kellemesebb, mint a gyakran használt fehérített papírok. A naptár cérnafűzéssel készült, ez garantálja, hogy az egész éves használat végén is egyben marad a termék, gondosan őrizve a bejegyzéseket. A sarokperforálásnak köszönhetően azonnal az aktuális oldalon nyitható az agenda, ezzel is könnyítve a használatát.

 

Beltartalom:

A 281 Cabala álló zsebnaptár első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A következő oldalon a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, ez az év gyors áttekintését segíti.

A következő oldalakon negyed éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

 

chronos_281_cabala_allo_zsebnaptar_1.jpg

 

Az előtervezőt követően kezdődik a zsebnaptár heti beosztású része, ahol az oldalpárokon a felső sorban hétfőtől csütörtökig, az alsó sorban péntektől vasárnapig szerepelnek a napok, az így üresen maradó részen pedig egy "pro memoria" jegyzetrész ad időponttól független feljegyzési lehetőséget. Az egyes napok 8-18 óráig órás beosztással kerültek feltüntetésre, illetve 18 óra után egy üres sor ad lehetőséget kötetlen időpont bejegyzésére. Az egyes oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel megtalálható a tárgyhó és a következő hónap, ezen belül ki van emelve az aktuális hét a könnyű áttekinthetőség érdekében. A napok magyarul, angolul és németül is fel vannak tüntetve, ezeken kívül láthatóak az aktuális névnapok, ünnepnapok, az évből eltelt és hátralévő napok száma, illetve a holdfázis. Az oldalpárok felső részén, illetve a használatot megkönnyítő letéphető, perforált sarokrészen is látható a tárgyhét száma.

A naptárrészt követően negyed éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet a következő évre vonatkozóan. rövid jegyzet rubrikákkal, melyek lehetőséget adnak egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére. Ezután összesítő jelleggel a következő év kártyanaptár jellegű feltüntetése segíti a jövő gyors áttekintését.

A következő oldalakon megtalálhatóak a magyar megyeszékhelyek és határátkelők, valamint európai nagyvárosok távolság táblázata, néhány ország jellemző adatai (autójel, főváros, időeltérés, távhívószám), illetve egy rövid telefonjegyzék a fontosabb elérhetőségeknek.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

A terméket webáruházunkban vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

281 Cabala álló zsebnaptár első kiadás: 1993, 80 x 150mm, heti beosztás, 128 oldal, 60grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, tárgyév összesítő, negyed éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár, rövid jegyzet rubrikák, heti beosztású, pro memoria jegyzetrész, 8-18 ig órás beosztás, oldalpárok alján speditőr naptár jelleggel tárgyhó és a következő hónap, aktuális hét, magyar, angol, német, névnapok, ünnepnapok, évből eltelt és hátralévő napok száma, holdfázis,  letéphető, perforált sarokrész, tárgyhét száma, negyed éves bontású, napokra leosztott előtervező naptár a következő évre, következő év kártyanaptár, magyar megyeszékhelyek és határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, néhány ország jellemző adatai, telefonjegyzék

Szólj hozzá!

280 Mini napi agenda

2016. július 28. 14:21 - Chronos Kft.

 

chronos_280_mini_napi_agenda_1.jpg

A 280 Mini napi agenda fantázianevű termékünket először 2004-ben adtuk ki. A neve tökéletesen illik rá, hiszen mindössze 70x115mm, vastagsága 15mm. 384 oldalas terjedelme ellenére tömege alig több, mint 100gramm, köszönhetően a 60grammos chamois offsetpapírnak. Ez az elefántcsontszínű, magas minőségű, elegáns papír a szemnek is kellemesebb, mint a gyakran használt fehérített papírok. A naptár cérnafűzéssel készült, ez garantálja, hogy az egész éves használat végén is egyben marad a termék, gondosan őrizve a bejegyzéseket. A sarokperforálásnak köszönhetően azonnal az aktuális oldalon nyitható az agenda, ezzel is könnyítve a használatát.

 chronos_280_mini_napi_agenda_6.jpg

Beltartalom:

A 280 Mini napi agenda első oldalán a tulajdonos saját adatainak feltüntetésére kialakított jegyzetrész segíti az esetleges elvesztés után a naptár visszajuttatását.

Szintén ezen az oldalon található az impresszum, mely a naptárra és a Chronos Kiadóra vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza.

A fentieket átlapozva a tárgyév összesítője fogad bennünket kártyanaptárhoz hasonló kialakítással, ez az év gyors áttekintését segíti.

A következő oldalakon havi bontású, napokra leosztott előtervező naptár kapott helyet, melyben megtalálhatóak a névnapok, az ünnepnapok, a holdfázisok illetve a hold kelte és nyugta. Mindezek mellett egy rövid jegyzet rubrika is lehetőséget ad egy-egy fontos bejegyzésre, például születésnapok vagy évfordulók feltüntetésére.

Az előtervező naptár oldalai után kezdődik az agenda lényegi része, a napi bontású naptár, melyen a hétköznapok 8-20 óráig felosztva, ezek előtt és után két-két üres sorral várják a napi teendők beírását. Ezek alatt egy különálló rövid jegyzetrész is látható, melyben időponttól független bejegyzések kaphatnak helyet. Az oldalpárok alján összesítő naptár jelleggel az adott hónap látható skála szerűen feltüntetve, melyen ki van emelve a tárgyhét, illetve az aktuálisan látható napok, illetve a hetek számozása. A szombat és a vasárnap egy oldalon kaptak helyet órás beosztás nélkül. A lapok felső részén az aktuális dátum látható, ezek mellett szerepel az adott hónap illetve nap magyarul, angolul és németül. Szintén fel vannak tüntetve az aktuális névnapok, az esetleges ünnepnapok, az évből eltelt és még hátralévő napok száma, valamint az aktuális holdfázis

 

chronos_280_mini_napi_agenda_2.jpg

 

A naptárrész végét követően megtalálható a következő két év (!) előtervezője havi bontásban, napokra leosztva. A következő oldalakon helyet kapott a magyar megyeszékhelyek illetve határátkelők, valamint az európai nagyvárosok távolság táblázata, az SI mértékegységek és azok átváltása, az angolszász mértékegységek, a nemzetközi papírméretek, a Celsius/Fahrenheit hőmérsékleti skála, a tárgyév havi bontású, napi kiosztású kiadás-bevétel összesítője, egy ABC szerint elrendezett névnap összesítő, melyben az MTA Nyelvtudományi Intézettel együttműködve, annak lektorálásával a legkevesebb 10-szer anyakönyvezett utónevek is megtalálhatóak. Feltüntettük néhány ország jellemző adatait, helyet kapott egy 21 oldalas telefonkönyv, valamint a következő évre vonatkozó kártyanaptár jellegű összesítő.

Mindezek a Chronos Kiadó termékeire jellemző kiemelkedő minőségben, elegáns megjelenéssel, egységes tipográfiával, változatosan sokszínű borítóanyag választékkal. Megjelenésében képviselhet eleganciát visszafogottabb árnyalatokkal, akár arany élmetszéssel, de lehet harsány, vidám, élénk színű is, a műbőr borítóanyagoknak köszönhetően.

 

chronos_280_mini_napi_agenda_3.jpg

 

A terméket webáruházunk vagy márkaboltunkban is meg lehet vásárolni a mindenkori készlet erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

 

chronos_280_mini_napi_agenda_5.jpg

 

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

 

Jegyzet:

A 280 Mini napi agenda első kiadás 2004, 70x115mm, 384 oldal, 60grammos chamois offsetpapír, cérnafűzés, sarokperforálás, tárgyév összesítő, havi bontású, napokra leosztott előtervező naptár (névnapok, ünnepnapok, holdfázisok, hold kelte és nyugta). rövid jegyzet rubrika,  napi bontású naptár,  hétköznapok 8-20 óráig különálló rövid jegyzetrész, oldalpárok alján összesítő naptár, tárgyhét, napok,  hetek számozása, szombat - vasárnap egy oldalon, hónap illetve nap magyarul, angolul és németül, aktuális névnapok, ünnepnapok, évből eltelt - hátralévő napok száma, aktuális holdfázis, következő két év előtervezője havi bontásban, napokra leosztva, magyar megyeszékhelyek illetve határátkelők, európai nagyvárosok távolság táblázata, SI mértékegységek, angolszász mértékegységek, nemzetközi papírméretek, Celsius/Fahrenheit hőmérsékleti skála, kiadás-bevétel összesítő, ABC szerint elrendezett névnap összesítő, legkevesebb 10-szer anyakönyvezett utónevek, néhány ország jellemző adatait, 21 oldalas telefonkönyv, következő év kártyanaptár összesítő.

 

Szólj hozzá!

Chronos Kiadó

2016. június 03. 12:48 - Chronos Kft.

A Chronos Kiadó 1993 óta nyújt alternatívát az igényességre törekvő Vásárlók, illetve hűséges Partnerei számára. A Chronos naptárak tervezése saját grafikai stúdiónkban készül. Agendáink kivitelezését olaszországi Partnerünk világszínvonalú gépparkjára és szaktudására bízzuk.

Az asztali illetve egyedi megrendelésű fali naptárainkat hazai nyomdákban, illetve saját kötészeti üzemünkben készíttetjük el.

Törekszünk arra, hogy folyamatosan frissítsük naptártípusainkat, valamint borítóanyag és színválasztékunkat, igényt teremtve, nem csupán kiszolgálva azokat. Termékeink kiegyensúlyozottan kiváló minősége, esztétikus megjelenése, valamint széles választéka magáért beszél.

Kínálatunkban továbbra is megtalálhatóak a kizárólagos forgalmazásunkban álló Nazarenogabrielli, illetve Tavecchi márkák exkluzív bőr és kiegészítő termékei, melyek előzetes egyeztetés alapján kaphatóak kiadónknál, valamint a mindenkori készlet erejéig márkaboltunkban.

Változatlan sikernek örvendenek a forgalmazásunkban megjelenő jegyzetfüzetek és kiegészítő termékek, melyek között megtalálhatóak a következő sorozatok: IVORY, Lanybook, Appeel, Castelli.

chronos_profil.jpg

 

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

 

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

Chronos Márkabolt facebook oldal

 

Szólj hozzá!